Lundø Nordre vandværk og grundejerforening I/S

Lundø Nordre vandværk og grundejerforening I/S

Aktiviteter på Lundø

sEJLADS

Det lave vand giver ideelle betingelser for at både børn og voksne kan lære at sejle langs Lundøs kyster.

Mange sætter også motorbåden i vandet direkte fra stranden og nyder en kortere eller længere udflugt til. f.eks. Fur eller Livø. Har du brug for et slæbested kan du for et mindre beløb bruge slæbestedet ved Jelsevej nr. 189

Husk at jetski er forbudt at bruge på hele østsiden af Lundø i Lovns bredning og husk selvfølgelig hastighedsregler ved sejllads tæt på kysten.

FISKERI

I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af Limfjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyst­er i forår og efterår.

Ved Jelse Odde, der strækker sig dragende op mellem Skive Fjord og Lovns Bredning, kommer du på kastehold af de mange fisk, der søger til og fra de mange vandløb, der munder ud i denne del af fjorden. Planlæg dit havørredfiskeri her på interaktivt kort

Badning

Der er strand på begge sider af halvøen, og den er ca. 20 m bred og 10 km lang i alt. Den består af sand og små sten og vandet er klart. Vandet bliver kun

langsomt dybt, og stranden er derfor meget børnevenlig. Der findes også badebroer ogved de jævnlige badevandskontroller får stranden ved Lundø altid en fin bedømmelse.

sURF

Skive Fjord ligger beskyttet imellem Sallings østvendte højderyg og Lundø og giver et smalt sejlareal på tværs af fjorden og udfordrende vindforhold. Disse betingelser udfordrer selv de mest garvede surfere.

Specielt på vestsiden af Lundø spids ses der ofte mange surfere

VANDRETURE

Der findes mange forskellige vandreture rundt om Lundøs lange kystlinje. Du kan se alle på et oversigtskort ved p-pladsen på spidsen.

Du kan også downloade folder med vandreruter her

For børn er der en særlig Trolderute hvor du undervejs på ruten via en app hører sagn og myter om Lundø´s oprindelse.

Kano & kajak

Mulighederne er fantastiske for en tur rundt om Lundø.

I/S Lundø Ndr. Vandværk & Grundejerforening

CVR nr. 21935018

Formand:

Finn Godrim

finn@relationspsykologi.dk

Overskrift

Kasserer:

Jens Wøldiche

jens@woeldiche.dk