Lundø Nordre vandværk og grundejerforening I/S

Lundø Nordre vandværk og grundejerforening I/S

Lundø

- en halvø i Limfjorden med enestående ro og natur

Foråret er på vej

Dagene længes, og vi er på vej mod lysere tider. Snart er der igen aktivitet i de fleste sommerhuse, og vi kan glæde os over, at se frem mod endnu et forår og en skøn sommer på vores dejlige halvø.

Med foråret er tiden også inde til oprydning og rengøring. Vi har derfor planlagt årets arbejdsdag til lørdag den 4. maj 2024.

Udover de sædavnlige opgaver med strandrensning og skiltevask, skal vi i år igang med etablering af første etape af reetablering af trampestien fra p-pladsen på Jelse odde til stranden på østsiden mod Lovns bredning ned langs skellet mellem det indhegnede græsareal og de nordligst beliggende sommerhuse. Læs mere om arbejdsdagen her...

,

Grundejerforening

- er en forening som alle der har sommerhus på Lundø skal være medlem af, idet foreningen varetager vigtige fælles opgaver som f.eks. vandforsyning og vejvedligehold.

Herudover er foreningen bindeleddet til forskellige offentlige myndigheder som f.eks. Skive kommune, Kystdirektoratet og Naturstyrelsen, ligesom foreningen afholder forskellige arrangementer for medlemmer for at gøre Lundø til et dejligt sted at være.

Vandværk

Vandværket drives af Lundø Nordre Vandværk & Grundejerforening I/S

Hvert år sendes ca. 17.000 m3 rundt til de ca. 225 forbrugere.

Heldigvis er kvaliteten af vores vand helt i top uden indhold af pesticider og Pfas stoffer.

lUNDØ - nATUR OG RO

I/S Lundø Ndr. Vandværk & Grundejerforening

CVR nr. 21935018

Formand:

Finn Godrim

finn@relationspsykologi.dk

Overskrift

Kasserer:

Jens Wøldiche

jens@woeldiche.dk